Tuinartikelen gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons kan je gewoonweg alles vinden om de tuin in te richten van tuinproducten, tuinmateriaal, tuinmeubelen tot een tuinman voor aanleg en onderhoud.

Betaalbare Tuinartikelen

Zoek je een sierhekwerk op maat, een tuinpoort, inrijpoort , poortautomatisatie, of een kunststof schutting of kunststof sierhekwerk. Bij Tuin artikelen bent u zeker aan het juiste adres. U kunt namelijk bij ons terecht voor uitsluitend kwaliteitsproducten voor op, in en aan uw huis of tuin.

Doe ook eens inspiratie op in onze showroom!!!

Tuinartikelen.eu geeft u uitgebreide informatie over onze producten en montage- en installatiediensten. Daarnaast vind u mooie referenties in onze fotoboeken om onze expertise met beeld te ondersteunen. Mocht u na uw bezoek aan onze ‘digitale showroom’ alle producten eens in het echt willen zien, voelen en wilt u daarnaast ook weten wat de mogelijkheden en wat de kosten zijn, dan kunt u van dinsdag tot en met zaterdag terecht in onze showroom. Uiteraard kunt u voor eventuele vragen ons altijd eerst even bellen of mailen.

Over ons

Tuinartikelen.eu is gestart in 2002 met de verkoop van diverse tuinproducten zoals, tuinbanken, tuinstoelen, picknicktafels, diverse tuinverlichtingen van aluminium en gietijzer… Daarnaast zijn wij actief in tuinhuisjes, prielen, speeltoestellen, tuinsets en sierhekwerken.

Online verkoop

TuinartikelenAl heel snel bleek dat de sierhekwerken meer en meer gevraagd werden en daarom begonnen we ons al na een jaar te specialiseren in sierhekwerken van standaard formaten en later ook maatwerk hekwerken en poorten. Daarentegen nam de vraag naar verlichting, sierhekwerken en inrijpoorten een enorme vlucht. Ook het leveringsprogramma werd omgegooid. Zo werd er een eigen productielijn gestart waardoor raamdecoratie/beveiliging  en balkonhekwerken werd opgenomen in het pakket. Ook hele ingewikkelde maatwerk sierhekwerken konden nu worden aangenomen. Al snel bleek dit een goeie greep en werd er zoveel zelf gemaakt dat dit niet meer op de Volume kon worden gerealiseerd. Naast het ontwerpen en plaatsen van hekwerken, poorten, schanskorven … kunnen particulieren en bedrijven bij ons ook terecht voor tuinaanmeg en tuinonderhoud in de breedste zin van het woord.

Steenkorven

Steenkorven gezocht? Je ziet ze tegenwoordig veel in de tuin, de afsluitingen met gestapelde stenen in stalen korven, steenkorven of Schanskorven genoemd en zeer populair als tuinafsluiting! Korven passen zowel in een landelijke tuin, een stadstuin, de moderne tuin tot in een klassieke tuin, het voordeel van dit soort afsluiting is dat er bijna geen onderhoud bij nodig is. Thienpont is al jaren de specialist in Stenen afsluitingen. Wij ontwikkelen en plaatsen voor onze klanten korven en andere afsluitingen op maat. Zo zijn wij uitgegroeid tot de referentie in korven in Oost Vlaanderen met kwaliteit voor de beste prijs!

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen gezocht? Het brede E-woodproducts-gamma tuinmeubelen biedt exact wat u wenst. Een tuinmeubel kan dienen als versiering maar kan ook uit …

Picknicktafel Op onze website geven wij ook een overzicht van onze kwaliteitsvolle tuinmeubelen zoals picknicktafels … die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels en banken aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren.

Vijvermeester.nl

Tafelkleed voor buiten