Blogs

Tuin beveiligen met bewakingscamera: Effectieve tips en tricks

Als trotse huiseigenaar wilt u er alles aan doen om uw huis en tuin te beschermen tegen ongewenste gasten. Inbrekers kunnen immers in korte tijd veel schade aanrichten, niet alleen financieel maar ook emotioneel. Gelukkig zijn er verschillende manieren om uw huis en tuin veilig te houden, waaronder het installeren van een bewakingscamera. In dit artikel zullen we u tips en tricks geven om uw tuin te beveiligen met behulp van bewakingscamera’s.

Waarom uw tuin beveiligen met bewakingscamera’s?

Uw tuin kan een van de meest kwetsbare gebieden van uw huis zijn, omdat het vaak gemakkelijk toegankelijk is vanaf de straat of buren. Bovendien zijn tuinen vaak afgelegen en kunnen ze dus de perfecte schuilplaats bieden voor inbrekers en andere criminelen. Door bewakingscamera’s in uw tuin te installeren, kunt u ongewenste gasten afschrikken en ervoor zorgen dat uw tuin en huis veilig zijn.

Hoe werken bewakingscamera’s?

Voordat we ingaan op de tips en tricks voor het beveiligen van uw tuin met bewakingscamera’s, is het belangrijk om te weten hoe deze camera’s werken. Bewakingscamera’s registreren videobeelden van de omgeving en kunnen deze beelden opslaan op een lokale opslag of in de cloud. Sommige bewakingscamera’s hebben zelfs bewegingssensoren die automatisch beginnen met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Tips en tricks voor het beveiligen van uw tuin met bewakingscamera’s

  1. Plaats de bewakingscamera’s op strategische plekken: het is belangrijk om de bewakingscamera’s te plaatsen op plekken waar ze het beste zicht hebben op de tuin. Denk hierbij aan ingangen, paden en schuttingen.
  2. Gebruik bewakingscamera’s met infrarood nachtzicht: inbrekers en andere criminelen kunnen ook ’s nachts toeslaan. Daarom is het belangrijk om bewakingscamera’s met infrarood nachtzicht te gebruiken, zodat u ook ’s nachts beelden kunt opnemen.
  3. Verbind uw bewakingscamera’s met uw smartphone: veel moderne bewakingscamera’s bieden de mogelijkheid om de beelden te bekijken via uw smartphone. Dit betekent dat u altijd en overal de beelden van uw tuin kunt bekijken.
  4. Maak gebruik van een bewakingscamera met een alarmfunctie: sommige bewakingscamera’s hebben een alarmfunctie die automatisch afgaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit kan ongewenste gasten afschrikken.
  5. Overweeg om gebruik te maken van een professioneel beveiligingsbedrijf: als u extra zekerheid wilt, kunt u overwegen om een professioneel beveiligingsbedrijf in te schakelen. Deze bedrijven kunnen niet alleen bewakingscamera’s installeren, maar ook andere beveiligingsmaatregelen nemen.

 

Definitie van thuisbeveiliging

Huisbeveiliging wordt gedefinieerd als zowel de beveiligingshardware die op een eigendom is geplaatst als persoonlijke beveiligingspraktijken. Beveiligingshardware kan zijn: deuren, sloten, verlichting, bewegingsdetectoren, alarmsystemen en beveiligingscamerasystemen.

Persoonlijke beveiliging omvat praktijken zoals: ervoor zorgen dat deuren op slot zijn, alarmen worden geactiveerd, ramen worden gesloten, extra sleutels niet buiten worden verborgen en het bezit van een hond.

Waarom is binnenlandse veiligheid een probleem?

Sinds het begin der tijden zijn er mensen die stelen en stelen om te winnen. In de moderne tijd is dat niet anders. Er zijn momenteel enkele schokkende statistieken die licht werpen op de ernst an het probleem.

Van maart 2019 tot maart 2020 waren er 296.150 inbraken in het Vlaanderen. Elke 106 seconden vindt er in het Vlaanderen een inbraak plaats, wat neerkomt op 817 inbraken per dag. In totaal wordt er elk jaar £ 181 miljoen gestolen uit huizen in Londen, waarvan 58% terwijl de bewoners thuis waren. De statistieken zijn angstaanjagend, maar niet verwonderlijk, aangezien er bij 77% van de mensen met ten minste een basisbeveiligingssysteem niet wordt ingebroken.

Deze blog schetst de beste manieren waarop u indringers in huis kunt voorkomen met benodigdheden voor huisbeveiliging, zoals slimme huisbeveiliging, om uw huis zo goed mogelijk te beschermen.

Oplossingen voor het verbeteren van de huisveiligheid
Zichtbaar inbraakalarm
Als u een inbraakalarmsysteem heeft, zorg er dan voor dat de externe sirene duidelijk zichtbaar is aan de buitenkant van uw woning, aangezien deze aan potentiële indringers communiceert dat u een alarm hebt. Inbraakalarmen zijn de eerste verdedigingslinie voor veel eigenaren van onroerend goed en dienen als visuele afschrikking vóór een inbraakpoging.

Deur beveiliging

Gebruik bij het monteren van een slot op een raam of deur de sterkste beschikbare schroeven, niet noodzakelijkerwijs de meegeleverde.

Zorg ervoor dat je deuren en deurkozijnen stevig zijn, minimaal 4,4 cm dik en opgehangen met scharnieren van 10 cm. Houten deuren kunnen worden verstevigd met stalen strips die passen op het kozijn en rond het slot van de deur. Glaspanelen zijn ook minder veilig, maar kunnen als extra bescherming worden voorzien van gelaagd glas of kunststof glasfolie. Door een ketting of grendel aan de deur te bevestigen, wordt uw veiligheid nog verder verbeterd. Het is aan te raden om een ​​deur met een kijker te nemen, omdat je dan kunt zien wie er is voordat je ze binnenlaat.

Raam beveiliging

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om de versteviging en bescherming van uw ramen te verbeteren. Zorg er ten eerste voor dat u nergens in huis ramen open of ontgrendeld laat wanneer u uw eigendom verlaat. Zorg ervoor dat goed bereikbare ramen voorzien zijn van dubbele beglazing. Gelaagd glas of plastic glasfolie is moeilijker te breken, dus overweeg dit voor gemakkelijk toegankelijke ramen. Zorg er bij het vervangen van uw ramen voor dat ze in overeenstemming zijn met de Britse norm 7950 of PAS 24. Het is aan te raden om sloten te kopen die het raam aan het kozijn bevestigen, in tegenstelling tot sloten die alleen de handgreep vastzetten.

Beveiliging verlichting

Buitenverlichting, ofwel lampen die u handmatig kunt inschakelen, ofwel lampen die worden ingeschakeld als reactie op beweging, zijn een goede manier om ervoor te zorgen dat een inbreker beter zichtbaar is. kan ze tot in detail vastleggen. Zorg ervoor dat ze naar beneden zijn gericht om buren niet te irriteren en automobilisten niet af te leiden als uw huis in de buurt van een weg ligt.

Voor binnenverlichting is het essentieel om indringers af te schrikken door de indruk te wekken dat er mensen in huis zijn, zelfs als u dat niet bent. Er kunnen timers worden gekocht om de verlichting in en om het huis aan en uit te doen.

CCTV en draadloze beveiligingscamera’s voor thuis

CCTV-installatie en draadloze camera’s voor thuisbeveiliging dragen beide in hoge mate bij aan het afschrikken van indringers in huis. Sommige verschillen in functie en kunnen gespecialiseerd zijn om buiten of binnen op te nemen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Welke soorten alarmsystemen zijn er?

Bij Sitcon bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten professionele draadloze alarmsystemen. Zo kunt u kiezen uit een breed scala van verschillende opties en mogelijkheden. U kiest daardoor altijd het alarmsysteem dat het beste aansluit bij uw pand of object. Zo zijn er alarm systemen met verschillende verbindingsmogelijkheden als ethernet, gsm en Wi-Fi en systemen welke geheel op batterij werken. Wij lichten er een aantal hiervan voor u uit.

Zoekt u een draadloze camera of kiest u voor een volledig draadloos camerasysteem? Bij Sitcon vindt u verschillende soorten beveiligingscamera’s die draadloos werken. We beschikken over stand-alone draadloze bewakingscamera’s, maar ook draadloze camera sets met een recorder waar het signaal draadloos wordt verzonden. Met de draadloze camera’s van Sitcon kunt u uw woning of bedrijf beveiligen zonder lastige installatie. Draadloze camera’s of een volledig set worden meestal in combinatie met een recorder geleverd.

Wat zijn de voor- en nadelen van draadloze camera’s?

Het grote voordeel van een draadloze camera is dat u er geen kabels voor hoeft te gebruiken. Draadloze beveiligingscamera’s hoeven uitsluitend van stroom te worden voorzien en kunnen vervolgens direct gebruikt worden. Dit heeft te maken met het draadloze netwerk waar deze camera’s gebruik van maken.

Maak je tuin inbraakwerend

Vaak over het hoofd gezien, zijn er dingen die u zelfs in uw tuin kunt doen om een ​​inbraak te voorkomen. Een manier om dit te doen, is door grind rond uw huis aan te brengen, omdat het voor inbrekers moeilijker wordt om te naderen zonder de bewoner te waarschuwen. Ten tweede is het raadzaam om ervoor te zorgen dat uw heggen worden gesnoeid, zodat uw eigendommen niet aan het zicht worden onttrokken. Sommige planten kunnen fungeren als verdedigingswapens, zoals plantenstruiken met doornen, omdat ze voorkomen dat inbrekers zich erin kunnen verstoppen.

Zorg ervoor dat je stevige hekken en hekken rond je borders plaatst met 40-45 cm open latwerk aan de bovenkant, alsof rovers zouden proberen over het hek te springen, dan zouden ze hoogstwaarschijnlijk het hek breken, wat zal worden gehoord.

Tot slot, als je waardevolle spullen hebt gekocht, zorg er dan voor dat je de verpakking niet voor een langere tijd buiten laat liggen, omdat dit de verkeerde aandacht kan trekken en aanwijzingen kan geven over de waarde van je bezittingen.

Brandmelders, rookmelders en CO2-monitoren

Naast het installeren van een alarmsysteem en het naleven van alle bovengenoemde veiligheidsmaatregelen, is het verstandig om te overwegen om ook een brandalarm en koolmonoxidemonitor te installeren, omdat je zo beschermd bent tegen andere gevaren. Het is vermeldenswaard dat hoe nuttig het ook is om ervoor te zorgen dat uw huis zo veilig mogelijk is, u ervoor moet zorgen dat dit u er niet van weerhoudt om te ontsnappen of gered te worden in een noodsituatie zoals een brand.

Identiteitsdiefstal

Tegenwoordig komt het net zo vaak voor dat iemand online wordt beroofd als dat hij persoonlijk wordt beroofd. Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat je al je informatie uit het zicht houdt. Laat geen brieven of rekeningen met veel persoonlijke informatie rondslingeren. En houd belangrijke documenten, zoals paspoorten, zoveel mogelijk verborgen.

Naast informatie in uw huis, is het belangrijk om ook rekening te houden met uw online aanwezigheid, inclusief sociale media-accounts.

Voordelen van het verbeteren van de huisbeveiliging
Bescherm kostbaarheden
Schrik misdaad af
Toegang op afstand tot uw huis
Verlaagt de inboedelverzekering
Meldt brand-/gasproblemen
Houd kinderen thuis in de gaten
Elektriciteitsbeheer verbeteren
Gemoedsrust

1. Beschermt waardevolle spullen
Het is heel gewoon om iemand te kennen die sieraden, elektronica of andere waardevolle spullen is kwijtgeraakt als gevolg van een huisinbraak. Het ongeluk wordt nog groter wanneer het gestolen item sentimentele waarde heeft of een onvervangbaar familiestuk is. Terwijl een huiskluis kan helpen om onvervangbare spullen te beschermen, heeft een huisbeveiligingssysteem een ​​alarm dat veel potentiële dieven kan afschrikken en de lokale autoriteiten kan waarschuwen als iemand probeert in te breken.

2. Schrikt criminaliteit af
Een studie uitgevoerd door Rutgers in 2009 ontdekte dat naarmate het aantal huisbeveiligingssystemen in een gebied toenam, het aantal woningovervallen in dat gebied afnam – zelfs voor de mensen die in dergelijke gebieden geen beveiligingssysteem hadden. Het hebben van een slim huisbeveiligingssysteem beschermt u niet alleen persoonlijk, maar helpt ook om misdaad af te schrikken en een veiligere buurt te creëren voor alle betrokkenen.

3. Biedt toegang op afstand tot uw huis
Met moderne alarmsystemen, zoals onze Ajax-alarmen , kunt u nu op afstand controleren wat er in uw huis gebeurt, zelfs als u er niet bent, gewoon door uw telefoon te controleren.

Met de Ajax app schakel je je draadloze alarmsysteem op afstand in en uit. Er is een virtuele paniekknop, zodat er een melding op google maps komt en mensen te hulp kunnen schieten. Een meldingentabblad helpt u om een ​​logboek bij te houden van wat er in uw huis is gebeurd en wanneer, en geeft u ook onmiddellijke waarschuwingen als er iets verdacht lijkt. Omdat het Ajax-alarmsysteem ‘slim’ wordt bediend, kunt u gedetailleerde apparaatinformatie opvragen, zoals batterijniveaus, kamertemperatuur en instellingen. De app en het beveiligingssysteem werken hun diensten regelmatig bij, waardoor u voortdurend nieuwe functies en faciliteiten krijgt.

4. Verlaagt de verzekering van de huiseigenaar
Hoewel u mogelijk een maandelijks bedrag moet betalen voor bewakingsdiensten, kan het hebben van het systeem bij u thuis de verzekering van uw huiseigenaar met maximaal 20% verlagen. Dat, in combinatie met directe toegang tot politie en hulpdiensten, maakt een inbraakalarmsysteem een ​​waardevolle investering.

5. Stelt u op de hoogte van brand- of gasproblemen
Het wordt aanbevolen dat huiseigenaren investeren in het installeren van een brandalarm dat ook koolmonoxide detecteert. Bij Countrywide Security bieden we brandalarmen die 24 uur bewaking en reactie van de brandweer mogelijk maken. Ons slimme Ajax-alarmsysteem stuurt u meldingen als er rook wordt gedetecteerd en laat het alarm afgaan, zodat u met een gerust hart buiten uw eigendom bent. Niet alleen dit, maar er wordt ook rook gedetecteerd, waarna Ajax-alarmen het elektrische circuit in uw huis onderbreken, om de veroorzaakte schade verder te beperken.

6. Helpt kinderen in de gaten te houden
Een andere fantastische toepassing van een slimme huisbeveiligingsautomatisering – is dat je de Ajax-app kunt gebruiken om te kijken wat er in je huis gebeurt via videodeurbellen of andere beveiligingscamera’s. Dit betekent dat je leert wie je tieners uitnodigen voor feestjes terwijl je weg bent. Als u elektronische deursloten heeft, kunt u deze op afstand ontgrendelen om uw kinderen na schooltijd binnen te laten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het dragen/verliezen van hun sleutel van het huis.

7. Verbetert elektriciteitsbeheer
Veel beveiligingsbedrijven, zoals de Ajax-alarmsystemen die wij leveren, bieden thuisproducten van topkwaliteit, zoals slimme sloten, videodeurbellen, slimme thermostaten, slimme stopcontactcontrollers, slimme relais en slimme lichtschakelaars, als onderdeel van hun systeem. Ze geven de gebruiker ultieme externe controle, vanaf hun app kunnen ze hun thermostaat bedienen of een stekker uitzetten als ze denken dat ze een krultang hebben laten staan. Deze functie werkt ook als een geweldig hulpmiddel om lichten aan en uit te zetten terwijl u op vakantie bent, om indringers de indruk te geven dat er iemand thuis is.

8. Maakt ruimte voor gemoedsrust
Het gevoel van veiligheid en comfort dat u krijgt met een inbraakalarminstallatie, is het grootste voordeel dat deze apparaten bieden. Het vertrouwen van een veilig gevoel is niet alleen veilig, maar helpt je ook om een ​​productiever, gezonder en meer gefocust leven te leiden.

Zoals hierboven benadrukt, is er in de huidige samenleving in Vlaanderen een grote bezorgdheid over woninginbraken – met meer dan 817 huizen die dagelijks worden ingebroken. Dat gezegd hebbende, wist 77% van de mensen met ten minste een basisbeveiligingssysteem te voorkomen dat ze werden beroofd. Dit geeft aan dat er oplossingen zijn om u en uw huis te helpen beschermen. Er zijn verschillende tips en trucs die kunnen worden gevolgd om dit te ondersteunen, die we in deze blog hebben genoemd. Het wordt aangeraden dat u een professional raadpleegt voor uw inbraakalarminstallatie en andere beveiligingsmaatregelen, aangezien zij ervoor kunnen zorgen dat u effectieve apparatuur krijgt die voldoet aan de Britse veiligheidsvoorschriften. Voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw beveiligingsproblemen, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen of onze website bezoeken.

Aankleding voor het terras

vintage vloerkleed goedkoop,

Er zijn verschillende manieren waarop je je terras kunt aankleden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vintage vloerkleed goedkoop, prachtige zonwering en een comfortabele tuinset. Het ligt natuurlijk ook aan je eigen stijl en de beschikbare ruimte wat er allemaal mogelijk is. Hier zijn in ieder geval een aantal tips om je terras aan te kleden. Lees verder!

Vintage vloerkleden

Een vintage tapijt is eigenlijk een kleed wat de kwaliteit van een nieuw kleed heeft, maar de uitstraling van een tweedehands. Vintage wordt vaak gebruikt voor iets wat tweedehands is of er tweedehands uitziet. Het is een nieuwe trend, maar zeer tijdloos,. Dat komt juist door de klassieke iets versleten uitstraling. Er bestaan uiteraard vintage vloerkleden voor binnen, maar ook buiten op het terras kan een bohemian vintage vloerkleed een zomerse uitstraling geven. Tover het in de winter om tot een winterterras met een vuurtje en wat glühwein. Ben je op zoek naar inspiratie? Doe inspiratie op bij showrooms voor vloerkleden in Amsterdam, dan voel je meteen hoe een vintage vloerkleed een sfeer maakt.

Schaduw- of zonneterras

Ben jij je ervan bewust wat voor terras je hebt? Een schaduwterras heeft een andere aanpak nodig dan een zonneterras. Zorg dat je de geschikte planten kiest voor een schaduw- of zon terras. Sommige planten kunnen niet goed tegen felle directe zon, terwijl andere planten in de schaduw niet goed groeien. Daarnaast kan het uitmaken wat voor terrastegels je kiest. Als je een zonneterras hebt, kunnen donkere tegels ontzettend heet worden in de zomer, zodat je er niet met blote voeten op kunt lopen. Bij een schaduwterras kunnen donkere tegels misschien juist de warmte goed vasthouden als ze maar een paar uurtjes zon krijgen. Daarnaast is het bij een zonneterras van belang dat je een parasol of een doek in het ontwerp verwerkt. Het is namelijk niet verstandig om lang in de volle zon te zitten.

Terrasmeubels

Een belangrijk onderdeel van de aankleding van een terras is natuurlijk de tuinmeubels die je gaat gebruiken. Je kan ervoor kiezen om binnen meubels naar buiten te verplaatsen. Misschien wil je geen nieuwe set aanschaffen of heb je dat budget even niet. Let er dan op dat je je meubels wel weer binnen zet als het weer omslaat. Daarnaast kan het handig zijn om geen zware meubels te gebruiken. Hierdoor ben je flexibeler en zul je sneller dat uurtje in de zon gaan zitten. Mocht je wel je terras volledig willen inrichten, denk dan aan een complete loungeset of ligstoelen. Wil je ook op het terras kunnen eten, dan zijn verstelbare stoelen een uitkomst. Deze zijn qua hoogte goed voor een eettafel, maar kunnen ook naar achteren worden versteld naar de ligstand. Er zijn veel keuzes om te maken, maar hopelijk ben je met deze tips beter voorbereid!

Een veranda in de tuin plannen

veranda aan uw tuin

Het toevoegen van een veranda aan uw tuin is een prachtige manier om het uiterlijk van uw huis te verfraaien en een gevoel van comfort toe te voegen aan uw buitenruimte. Het ontwerp en de gebruikte materialen zijn belangrijke aspecten bij het plannen van uw strakke moderne veranda. Ook de plaatsing en het onderhoud zijn belangrijke overwegingen.

Een veranda in de tuin plannen – Ontwerp

Het toevoegen van een veranda aan uw tuin is een kosteneffectieve manier om uw ruimte optimaal te benutten. Het is een plek om te ontspannen, te spelen, een praatje te maken met de buren en zelfs achterover te leunen en vogels te kijken. Dit is een geweldige manier om uw woonruimte uit te breiden en wat broodnodige beschutting toe te voegen bij slecht weer. Of u nu kiest voor een houten terras, een gesloten platform of een glazen veranda, u hebt volop mogelijkheden.

Veranda’s bieden niet alleen beschutting, maar voegen ook stijl toe aan uw huis. Deze buitenuitbreidingen kunnen worden gemaakt van elk stevig materiaal. Glazen veranda’s zijn een geweldige optie voor patio’s of plantenplaatsen. Deze zijn ook veelzijdig en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Ze zijn ook een geweldig alternatief voor serres.

Plantenbakken op maat maken de beplanting hoger. Ze worden verhoogd boven het terras en geschilderd in een neutraal kleurenpalet. Deze plantenbakken helpen ook om het gebrek aan diepte in de tuin te verzachten. Ze zijn ook gepoedercoat voor meer duurzaamheid.

Naast het creëren van een buitenruimte, zijn deze dekken ook een geweldige optie voor appartementeigenaren die geen achtertuin hebben. Ze bieden een grote buitenruimte die kan worden gebruikt voor verschillende activiteiten, zoals zwemmen, films kijken, spelletjes spelen, of gewoon genieten van het buitenleven. Ze zijn vooral handig voor mensen met een kleinere tuin.

Hoewel het maken van een veranda een geweldige manier is om uw buitenruimte te verbeteren, moet u voorzichtig zijn met de materialen die u kiest. U moet overwegen hoe duurzaam ze zullen zijn, en of ze passen bij de stijl van uw huis. U moet ook rekening houden met de grootte van uw veranda om ervoor te zorgen dat u genoeg ruimte hebt voor al uw buitenbehoeften.

De beste manier om de juiste veranda voor uw tuin te bepalen is door onderzoek te gebruiken als leidraad voor uw planning. U kunt ook foto’s van veranda’s bekijken op Houzz. Er zijn ook enkele goede tips voor het kiezen van een materiaal. Als u een veranda bouwt, zorg er dan voor dat u iets kiest dat bestand is tegen slecht weer. Zo kunt u zelfs bij het slechtste weer van uw buitenruimte genieten.

Plaatsing

Gezien het feit dat de meesten van ons het geluk hebben in een land met een gematigd klimaat te wonen, zal een beetje verfraaiing veel geluk brengen. De beste manier om dat te doen is door de nieuwste technologie te combineren met ouderwets ellebogenwerk. Het resultaat is een functionele buitenruimte waarvan het hele gezin kan genieten. En het mooiste is dat er het hele jaar door van kan worden genoten. De grootste uitdaging is te beslissen hoe het nieuwste en het beste kan worden geïntegreerd in de dagelijkse rituelen van het gezin. Er zijn verschillende trucs om dit te bereiken. De meest gebruikelijke is het inschakelen van een landschapsarchitect voor de planning en aanleg. Het resultaat is een bekroonde tuin die een lust voor het oog is.

Onderhoud

Als u in het voorjaar denkt aan onderhoud van veranda’s in uw tuin, moet u overwegen uw meubilair, plantenbakken, patio’s en hardscapes schoon te maken. Als uw tuin een irrigatiesysteem heeft, moet u ook controleren of het goed werkt. Als dat niet het geval is, kunt u contact opnemen met een irrigatiebedrijf.

Een ander onderdeel van de voorjaarsschoonmaak is het beoordelen van uw gazon en terrassen op eventuele problemen, zoals onkruid, die het uitzicht kunnen belemmeren. Als er geen problemen zijn, kunt u zich richten op het schoonmaken van uw meubels, plantenbakken, patio’s en andere gebieden in uw tuin. Controleer ook of het irrigatiesysteem goed werkt, als het warm genoeg is.

Willems veranda’s, een slimme kijk op hedendaags wonen.

Of u nu kiest voor een veranda, pergola, poolhouse of woonuitbreiding, u doet zo’n investering voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over en vertrouw op de woonuitbreiding expertise van Willems tuinkamers veranda’s | moderne veranda bouwer (verandaswillems.be). Een moderne verandabouwer met onmiskenbare troeven: meer dan 38 jaar ervaring, ons eigen team van ontwerpers en in het vak hoog opgeleide professionals.

Tips voor de leukste tuinartikelen

lichtslang buiten

Ben je op zoek naar inspiratie voor een leuke tuininrichting? Een mooie tuinset en de juiste terrastegels kunnen al voor een bijzondere sfeer in je tuin zorgen. Maar ook de verschillende accessoires zorgen voor een heel eigen stijl en natuurlijk draagt de verlichting daar ook aan bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een led lichtslang buiten? Led verlichting die voor een speelse tuinsfeer zorgt. Lees hier alles over de leukste tips voor tuinartikelen en maak zo je tuininrichting compleet en helemaal naar je eigen smaak.

Bepaal de stijl van je tuin

De tuinartikelen die je kiest, dragen bij aan de sfeer die je creëert. Heb je een moderne inrichting met strakke lijnen, grijstinten en veel groenblijvende planten, dan is het mooi om bijvoorbeeld voor een decoratie te kiezen die ook een moderne uitstraling heeft. Daarbij kies je voor metalen elementen of zwart en donkergrijs natuursteen. Dit pas je niet alleen toe in de tuinmeubels of de plantenpotten die je op het terras plaatst, maar ook bijvoorbeeld in de accessoires die je op tafel zet, zoals een kandelaar of het serviesgoed. Heb je een tuin met veel kleurrijke bloemen, kies dan voor bonte kussens op je tuinstoelen, een felgekleurd tafelkleed of een vliegengordijn in je favoriete kleur.

Creëer sfeer met de juiste verlichting

Niet alleen decoratieartikelen geven een gezellige sfeer aan je tuin. Ook verlichting is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Verlichting is natuurlijk nuttig in de tuin, bijvoorbeeld als je in het donker thuiskomt en de lamp springt direct aan zodat je ziet waar je loopt. Het is daarnaast ook nog eens sfeervol. Weet je niet wat voor soort lamp je moet kiezen, dan kun je denken aan een led lichtslang. Met deze led lichtslang buiten kun je alle kanten op en het past daarnaast bij ieder type tuininterieur. Een subtiele verlichting bereik je bijvoorbeeld door een led lichtslang buiten onder de overkapping van je terras te plaatsen. Door de gelijkmatige verdeling van de ledlampjes in de slang, krijg je een mooi effect, zonder dat het licht overheerst. Je kunt er ook voor kiezen om de slang decoratief om bijvoorbeeld een tuinornament te wikkelen of aan de dakgoot van het schuurtje te bevestigen, zodat je vanaf je terras een mooi uitzicht hebt op het verlichte punt in de tuin.

Een led lichtslang buiten die precies bij je tuinsfeer past

Een led lichtslang buiten is verkrijgbaar in verschillende lengtes, bijvoorbeeld van zes meter of negen meter. De lampjes zelf geven warm wit licht. Wil je een variatie op de slang, dan kies je voor led ijspegelverlichting. Hiermee heb je zowel licht over de lengte van de muur, als ook in de breedte. De led lichtslang buiten is natuurlijk heel geschikt als permanente verlichting op je terras, maar ook als je op zoek bent naar een manier om je tuin te verlichten als je een feestje geeft, is dit type verlichting ideaal. Je kunt de verlichting eenvoudig bevestigen en als je het niet meer gebruikt dan rol je de slang gemakkelijk op om te bewaren tot de volgende gelegenheid. Een ander voordeel is van de led lichtslang buiten is dat deze niet alleen mooi je tuin verlicht, hij is ook nog eens energiezuinig.

Fleur je tuin op met een leuke ingraaf trampoline

Zoek je een leuk artikel voor in je tuin die je tuin opfleurt en wat meteen een leuk speeltoestel is voor je kinderen? Zoek dan niet verder, want de ingraaf trampoline is een van je beste opties. Een ingraaf trampoline is een trampoline die in de grond in je tuin wordt gegraven. Hierdoor wordt het tuinaanzicht ook niet verstoord en wordt de trampoline netjes weggewerkt. Ook is een trampoline een leuk speeltoestel voor je kinderen waar ze zeker nog lang blij mee zullen zijn. Lees hieronder meer over ingraaf trampolines, de soorten waaruit je kunt kiezen en de pluspunten van deze soort trampoline.

 

Keuze tussen allerlei soorten ingraaf trampolines

Als je gaat voor een ingraaf trampoline, dan heb je de keuze tussen allerlei soorten ingraaf trampolines. Zo heb je kleine en grote ingraaf trampolines, maar ook verschillende vormen. Zo kun je een ronde trampoline en trampoline rechthoekig kopen. Je kunt ook gaan voor een trampoline met veiligheidsnet, zodat je kinderen nog veiliger zijn op het speeltoestel. Als je een goede trampoline wilt uitzoeken, dan is het belangrijk in de gaten te houden hoeveel ruimte je in de tuin hebt en welke maat en vorm trampoline hier het beste zou passen.

Alle pluspunten van een inground trampoline

Een inground trampoline heeft veel voordelen:

  • Een inground trampoline is leuk voor je kinderen. Je zult ze hier zeker mee verblijden.
  • Een inground trampoline is veilig door de lage valhoogte omdat de trampoline in de grond is gegraven.
  • De trampoline in de grond zal het tuinaanzicht niet verstoren en wordt netjes weggewerkt in de tuin.
  • Een trampoline en zo ook een ingraaf trampoline is erg duurzaam en gaat lang mee. Door het sterke materiaal van de poten en het springgedeelte kun je nog lang blijven genieten van dit leuke en veilige speeltoestel.

Begin het nieuwe jaar zonder ongedierte om je heen

Ongedierte is heel erg vervelend en voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Maar kun je een ongedierte plaag ook voorkomen? Vaak wel maar soms overkomt het je ook gewoon. Hoe schoon en netjes jij ook bent op jouw huis, een ongedierteplaag kan op ieder moment ontstaan. Gelukkig zijn er een hele hoop dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je last krijgt van ongedierte. Dat lees je hier. 

Het nieuwe jaar in

Wanneer de december maand achter de rug is en we zijn in januari aangekomen, kijken we alweer vooruit naar het voorjaar. Eigenlijk zijn de eerste drie maanden van het jaar ook wel de psychologische wintermaanden. Want in deze periode zijn we al heel erg bezig met het toeleven naar het voorjaar toe.

En juist deze tijd van het jaar is het moment om maatregelen te treffen zodat je het nieuwe jaar zonder ongedierte kunt starten. En dat is natuurlijk wel een heel erg fijn vooruitzicht. Een huis zonder ongedierte, dat wil iedereen wel.

Het effect van ongedierte in huis

Juist in de wintermaanden heeft ongedierte vrij spel. In deze periode zoekt het ongedierte vaak een beschutte en warme plek in jouw huis. Super vervelend want daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten. Een torren plaag of een vlooienplaag, echt blij word je er niet van. Daarnaast kunnen de gevolgen van een ongedierteplaag erg nadelig zijn.

Ongedierte in huis is ongezond, ze zijn ziekte verspreiders en ze kunnen ervoor zorgen dat er zelfs materiele schade in jouw huis ontstaat. Zo zie je dat een simpele aanwezigheid van ongedierte grote gevolgen kan hebben. Ongedierte maakt veel kapot en het kan dus ook nog eens ziekmakend zijn.

Maar in het geval van muizen kan jouw huis bijvoorbeeld ook echt gaan stinken. Muizen plassen en poepen overal en dat ruik je. Het is een typische nare gekke geur. Voorkomen is dus heel erg belangrijk.

Voorjaarsschoonmaak

Nu je dus weet dat in de wintermaanden ongedierte vaak jouw woning binnenkomt kun je er ook wat aan gaan doen. En dat is natuurlijk wel heel erg fijn. Het belangrijkste is dat je het huis eens even flink reinigt van boven naar onder. En tijdens het reinigen controleer je direct of je ergens de aanwezigheid vindt van bijvoorbeeld muizen of andere beestjes die je niet in huis wil.

Je kunt er ook voor kiezen om via https://bestrijdingsservice.nl/ een professionele vakman in te huren die een check kan doen of er in jouw woning aanwezig te vinden is van eventueel ongedierte. De expert weet waar hij/zij op moet letten. Meer informatie kun je hier vinden.

Stel het niet te lang uit

Wanneer je het vermoeden hebt dat er ongedierte in jouw huis zit is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp te zoeken. Zeker wanneer je zelf niet weet wat voor ongedierte het is en welke behandeling deze nodig heeft. Dan is het echt zaak dat je een professioneel vakman inhuurt die precies kan inschatten wat er aan de hand is en wat jij nodig hebt.

Tuin bestraten? Kies voor topkwaliteit brekerzand

Je hebt de stenen in de tuin gelegd en de bestrating zit erop. Maar dan ben je nog niet helemaal klaar. Want je hebt ook nog brekerzand nodig om de bestrating mee in te vegen. De bestrating komt op deze manier net wat beter vast te liggen. Brekerzand heeft een hoekige korrel met een grove structuur: het laat makkelijk water door en houdt tegels goed op hun plek. Maak je goed gebruik van dit zand? Dan zal het ook de groei van onkruid tegenhouden. Het bestellen van kwalitatief brekerzand doe je gemakkelijk en snel online.

Zo heb je altijd genoeg brekerzand voor bestrating

Bij Tuinbags.nl kun jij heel makkelijk de juiste hoeveelheid brekerzand bestellen. Waarom allemaal losse zakken zand kopen als je ook één grote zak kunt bestellen? Door van tevoren goed te berekenen hoeveel je nodig hebt, is het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid te bestellen. Je kunt zowel terecht voor zakken met 1 kuub als voor zakken met een halve kuub. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om de juiste hoeveelheid brekerzand te bestellen.

Het bestellen van een handige big bag brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt in de eerste plaats altijd de juiste hoeveelheid zand, maar het zit ook allemaal in één zak. Dit voorkomt veel rommel in de tuin en je behoudt zo veel beter het overzicht. Met een grote zak brekerzand kun je veel gerichter te werk gaan.

Ontdek de eigenschappen van brekerzand

Brekerzand vorm de ideale afwerking van jouw bestratingsklus. De afwerking is strak en daarnaast profiteer je ook van andere voordelen. De grove korrel houdt tegels perfect op hun plaats en voorkomt de vorming van onkruid. De hoekige structuur en kleine steentjes in het zand zorgen ervoor dat brekerzand goed in elkaar haakt. Wil je jouw bestrating goed afwerken? Laat een big bag brekerzand bezorgen en ga meteen aan de slag!

Deze hulpmiddelen helpen je moeiteloos je tuin netjes te houden

Je tuin is een prachtige plek en natuurlijk een weerspiegeling van je huis. Je tuin netjes houden is belangrijk, zodat je er nog lang van kunt blijven genieten. We snappen dat je misschien niet altijd tijd hebt om de tuin netjes te houden tijdens drukke werkweken of als je veel op pad bent. Daarom hebben wij tips voor je voor twee tuinmachines die een handig hulpmiddel zijn voor het verzorgen van je tuin. Met deze tuinmachines kun je vrijwel moeiteloos je tuin netjes houden en goed bijhouden, ook in de drukke weken. We hebben het hier over een robot grasmaaier en een bladblazer.

Een robot grasmaaier is je beste vriend

Robot grasmaaiers zijn voor tuinliefhebbers de uitvinding van de eeuw. Een robot grasmaaier is een grasmaaier die helemaal op automatische piloot je gras maait. Jij hoeft hierbij dus niet te helpen. Het enige dat je moet doen is voor het gebruiken van de robot grasmaaier voor de eerste keer lijnen aanleggen langs de zijkanten van het gras, zodat de robot grasmaaier weet dat het niet verder moet maaien na deze lijnen. Een robot grasmaaier doet het maaien voor je en zo kan je gras dus ook bijgehouden worden in de drukke weken. Je hoeft namelijk niet zelf te maaien.

Gevallen bladeren makkelijk opruimen met een bladblazer

De bladblazer is ook je beste vriend in de herfst. In de herfst vallen er namelijk ontzettend veel bladeren van de bomen af. Deze bladeren liggen dan verspreidt over je tuin en dat maakt je tuin er niet netter op. Met een bladblazer blaas je makkelijk de bladeren weg of op een hoopje om ze vervolgens gemakkelijk op te ruimen. Een bladblazer gebruiken kost weinig moeite en het wegblazen van de bladeren is ook snel weer gebeurd. In de drukke weken kan het juist even fijn zijn om de bladeren uit je tuin te blazen.

Tuinverlichting

Er is bijvoorbeeld verlichting die je kan gebruiken voor het tuinpad, maar ook voor de voordeur of de opritDenk aan wandlampen en inbouwspots enerzijds, maar zelfs lantaarnpalen anderzijds. Waar koop je de verlichting? Het vinden van de juiste tuinverlichting doe je online, maar daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.

Kopen bij Blokker Blokker is de winkel in Nederland waar je moet zijn als het om huishoudelijke artikelen gaat. Je kunt er alles vinden waarmee je je huis en tuin op orde krijgt. Zo kan je er bijvoorbeeld ook de meest aantrekkelijke lampen vinden die je gebruikt om de tuin mee te verlichten.

Solar Tuinverlichting? Alles Over Solar Verlichting

Er is een groot assortiment aan opties. Lampen op zonne-energie zijn er bijvoorbeeld in de vorm van snoerverlichting en wandverlichting. Naast enkele andere goede opties die bij jou kunnen passen. Kopen bij Praxis De Praxis maakt het gemakkelijk om spullen te kopen waar je bouwprojecten mee kan aanpakken. Het is ook de winkel waar je alles vindt om zelf je tuin op orde te brengen.

Je kunt er alle soorten lampen vinden waarmee je jouw tuin mooier en sfeervoller kan maken  Goede opties zijn bijvoorbeeld mooie lantaarns of grondspots (Solar tuinverlichting). Daarnaast is er op het gebied van verlichting op zonne-energie ook een selectie aan wandverlichting. Kopen bij Gamma Gamma is natuurlijk ook een bouwmarkt waar je gemakkelijk terecht kunt om je bouwmaterialen aan te schaffen.

Padverlichting

Het is wel fijn om te weten dat je bij de Gamma heel veel verschillende soorten tuinverlichting kunt vinden. Daardoor is het ook mogelijk om elk type tuin op een goede manier te verlichten. Hier vind je niet alleen lampen op zonne-energie, maar bijvoorbeeld ook 12v verlichting. Zo kan je je tuin op jouw gewenste manier inrichten, zonder enig probleem

Daardoor kan je er voor elk moment in het jaar de leukste spullen vinden. Het is ook leuk om te bekijken welke verlichting bij deze planten en accessoires past. De tuinverlichting is er op zonne-energie, maar ook in andere vormen. Je hebt er lantaarns en tafellampen, maar ook wandlampen, hanglampen en verlichtingssnoeren zijn er te krijgen.

Tags:

Tuin – Tuintafel – tuinstoel – tuinbank – hout – houten bank – houten stoel – houten tafel – Tuintafel kopen – Tuintafel kopen – tuinstoel kopen – tuinbank kopen – hout kopen – houten bank kopen – houten stoel kopen – houten tafel kopen – Tuin –  Tuintafel – tuinstoel – tuinbank – hout – houten bank – houten stoel – houten tafel – Tuintafel kopen – Tuintafel kopen – tuinstoel kopen
tuinbank kopen – hout kopen – houten bank kopen – houten stoel kopen – houten tafel kopen – Tuin – Tuintafel – tuinstoel – tuinbank – hout – houten bank – houten stoel – houten tafel – Tuintafel kopen – Tuintafel kopen – tuinstoel kopen – tuinbank kopen – hout kopen – houten bank kopen – houten stoel kopen – houten tafel kopen – Tuin

Buitenverlichting Nu Goedkoop In De Aanbieding

Daardoor kan je dus ook van elke tuin precies het soort tuin maken waar jij van houdt. Waarbij je precies de sfeer kan neerzetten die je zoekt. Dat maakt het alleen maar beter mogelijk om te genieten. Kopen bij Action Ook Action is natuurlijk geen onbekende naam bij het winkelend publiek.

Dat is ook het geval wanneer je op zoek bent naar goede tuinverlichting. Het goede nieuws is dat er ook gewoon solarlampen te vinden zijn. Daardoor kan je dus voordeliger uit zijn en toch krijgen wat je nodig hebt. Dat is een reden om er te kopen. Kopen bij Ikea Ikea is misschien wel populairste woonwinkel van het land – Buitenverlichting zonne-energie.

Buitenverlichting Op Zonne Energie Met Bewegingssensor

Er is van alles te vinden voor het huis en de tuin. Bovendien kan je er veel inspiratie opdoen. Daar hoort natuurlijk ook de tuin bij. Vooral Solar verlichting is bij Ikea goed verzorgd. Dat neemt niet weg dat er ook andere soorten buitenverlichting te krijgen zijn. Zo kom je altijd wel tot iets aantrekkelijks voor in jouw tuin.

Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, het gebruik ervan te kunnen analyseren en winkelen op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien worden cookies gebruikt om ook buiten de website van Blokker relevante, gepersonaliseerde berichten te kunnen tonen. Buitenverlichting zonne-energie. Wil je het gebruik van deze cookies aanpassen? Ga dan naar onze cookie policy .

Solar Verlichting Buiten

Het voorjaar is weer aangebroken. Tijd om de tuindeuren open te gooien en te genieten van het buitenleven. Het terras of balkon is steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Als de eerste zonnestralen zich laten zien, kunnen we eindelijk weer de tuin in.

Selecteer uw cookievoorkeuren, We gebruiken cookies en vergelijkbare tools die nodig zijn om u in staat te stellen aankopen te doen, uw winkelervaring te verbeteren en onze diensten aan te bieden, zoals beschreven in onze Cookieverklaring. We gebruiken deze cookies ook om te begrijpen hoe klanten onze diensten gebruiken (bijvoorbeeld door sitebezoeken te meten), zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Draadloze Buitenverlichting Zonne Energie

Dit omvat het gebruik van cookies van derden voor het weergeven en meten van op interesses gebaseerde advertenties. Klik op “Cookies aanpassen” om deze cookies te weigeren, meer gedetailleerde keuzes te maken of meer te leren. Sorry, er is een probleem opgetreden bij het opslaan van je cookievoorkeuren. Probeer het nog eens..

Solar buitenverlichting werkt op zonne-energie en is daarom erg energiezuinig en duurzaam. Behalve dat solar buitenverlichting energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk is zijn er nog een aantal andere grote voordelen:Geen elektriciteitskosten, Solar buitenverlichting werkt op zonne-energie dus hoef je geen elektriciteitskosten te betalen! Geen bedrading, Vrijwel alle tuinverlichting op zonne-energie is draadloos en daarom een stuk veiliger.

Buitenverlichting Op Zonne-energie

Gaan automatisch aan, De meeste tuinverlichting op zonne-energie springt vanzelf aan wanneer de zon onder gaat. Je hoeft ze dus niet meer zelf in te schakelen! Dankzij de ingebouwde schemersensor merkt de lamp wanneer het schemert waarna hij vanzelf aanspringt. Voor tuinverlichting op zonne-energie zijn er talloze mogelijkheden. Het installeren van solar lampen is niet ingewikkeld en kan zonder speciale kennis.

De zonnecellen ontvangen het zonlicht overdag en slaan het op. De opgeslagen zonne-energie wordt omgezet naar elektrische energie en opgeslagen in een oplaadbare batterij. De meeste tuinverlichting op zonne-energie heeft een brandduur van c. a. 6 uur wanneer de lamp volledig is opgeladen. Hoeveel tijd er precies nodig is om de lamp volledig op te laden is afhankelijk van de hoeveelheid zon op een dag.

Tuinverlichting Op Zonne-energie 14 Meter

Let er wel op dat de lamp en batterij 2 tot 10 dagen nodig heeft om op gang te komen en de maximale batterijprestaties te leveren (draadloze buitenverlichting zonne energie) – Het is belangrijk dat de solar lampen voldoende daglicht kunnen ontvangen. Het liefst direct-zonlicht. Houd daarom voor de aankoop goed rekening met de locatie waar de lamp komt te hangen.

In overdekte ruimtes is een beschermingsklasse van IP23 voldoende. Wanneer een elektronisch apparaat beschermt dient te worden tegen spatwater uit alle richtingen is een beschermingsklasse van IP44 geschikt. Voor elektronische apparaten die buitenstaan, en dus goed bestand moeten zijn tegen regen, wind, sneeuw en zand wordt een beschermingsklasse van IP55 of hoger aangeraden.

Solar Led Grondspot

Buitenverlichting Op Zonne Energie Met Bewegingssensor

Bij twijfels raden we aan om een elektricien te vragen om advies wat betreft de vereiste beschermingsgraad – verlichting tuin solar. Helderheid en lumen, De helderheid solar verlichting voor de tuin is erg afhankelijk van het model. Zo is decoratieve verlichting vaak wat minder helder dan praktische verlichting. De helderheid van solar buitenverlichting kan worden afgelezen door het aantal lumen.

In combinatie met een groot vermogen van 50 Watt of meer kan er bij LED-verlichting een grote intensiteit van licht worden verkregen.